De Coacherij

Wie is de coach/Laurie

Even voorstellen
Mijn naam is Laurie Wenting, moeder van 3 en trotse eigenaar van de Coacherij. Nadat ik in 2010 de master SEN “specialist begeleiden” heb behaald, heb ik in 2014 de opleiding tot kindercoach afgerond en in 2016 de opleiding tot beeldcoach. In 2017 resulteerde dit in het oprichten van mijn praktijk voor coaching, training en begeleiding: “de Coacherij”.
Als leerkracht en intern begeleider werk ik al meer dan 13 jaar intensief samen met kinderen en hun ouders. Ik doe mijn best om kinderen zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen in de schoolse situatie en in mijn praktijk.
Ook voor ouders en professionals die zich verder willen ontwikkelen, heb ik een rijk programma.

De Coacherij
De naam “de Coacherij” is niet zomaar bedacht. Ik leg het vaak zo uit:
Ik sta in het leven als multi-passionate. Ik heb brede kennis en interesse. Ook als coach ben ik multi-passionate. Ik werk graag met verschillende soorten mensen van alle leeftijden. De woorden weerbaarheid en zelfvertrouwen dienen daarbij als rode draad.
Waarom dan “de Coacherij”? Ik vergelijk het graag met een bakkerij of slagerij. Bij een bakkerij kan je verschillende soorten brood krijgen, bij een slagerij verschillende soorten vlees en bij “de Coacherij” verschillende soorten coaching.

De coach/ trainer
De afgelopen jaren heb ik heel wat opleidingen en trainingen gevolgd.
Zo heb ik voor mijn werk in het onderwijs de Master Special Educational Needs behaald, waarbij mijn eerstejaars onderzoek ging over ASS ( stoornissen in het autistisch spectrum) en gedragsstoornissen en mijn afstudeeronderzoek over hoogbegaafdheid.
In 2014 heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond en in 2016 de opleiding tot beeldcoach, waarbij ik coach a.d.h.v. video-opnames.
Verder ben ik gecertificeerd ‘Ik leer anders’ coach, voor beelddenkers en heb ik me de afgelopen jaren verdiept in meisjes en vrouwen met zelfbeeldproblematiek.
Ook ben ik sinds april van dit jaar “Theekransjes trainer”, waarbij ik professionals train om deze mooie methodiek onder de knie te krijgen.

Na het volgen van al die studies en trainingen ben ik zelf bezig gegaan met ontwikkelen. Inmiddels heb ik, samen met mijn collega Verena Elfring van Samenkind, de training “the Magic in me” en de training “Timemanagement voor ouders” ontwikkeld.
Kortom, ik ben ‘van een boel markten’ thuis.