Ouders en opvoeders

Ouders en opvoeders

Begeleiding en trainingen voor ouders en opvoeders:
Als moeder weet ik als geen ander hoe lastig opvoeden is. We doen allemaal enorm ons best om onze kinderen zo goed mogelijk te begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Maar die weg zit vol met hobbels en bobbels en soms maakt dat ons als ouder onzeker.

Doe ik het wel goed? Pak ik het goed aan? Wat kan ik anders doen? Ik vind het gedrag van mijn kind of mijn kinderen soms zo lastig, hoe kan ik hiermee omgaan?
Hoe beïnvloed de manier waarop ik ben opgevoed en mijn gezinssysteem mijn opvoeding. Mijn partner en ik zitten niet op een lijn over de opvoeding, wat nu?
Zou jij of zouden jullie antwoord willen op deze vragen? Ook dan kan je voor coaching terecht bij De Coacherij.
Kom je alleen of liever samen, er zijn verschillende mogelijkheden. Trajecten zijn altijd maatwerk.

De werkwijze van een coaching traject voor ouders en opvoeders is hetzelfde als die van kinderen.
Na een vrijblijvende kennismaking, meestal telefonisch of via skype, maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dat gesprek bekijken we waar de pijnpunten liggen en krijgen we de hulpvraag duidelijk. We bespreken samen hoe een mogelijk traject eruit kan zien.

Workshops en lezingen:
Regelmatig worden er in mijn praktijk workshops en lezingen gegeven op het gebied van opvoeding en onderwijs.
Verschillende thema’s die hierbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld:
Timemanagement voor ouders
Mediawijsheid
Executieve functies
Emoties
The Magic in me-parents
Hoogbegaafd, en dan?