Persoonlijke coaching en ontwikkeling

Persoonlijke coaching en ontwikkeling

Heb jij behoefte om jezelf te ontwikkelen? Om eens stil te staan bij wat je echt bezig houdt? Om je wensen, dromen en verlangens op een rij te zetten? Om vol zelfvertrouwen verder te komen met je bedrijf, je werkzaamheden of je leven? Dan is persoonlijke coaching wellicht iets voor jou.

Persoonlijke coaching bij “de Coacherij” is gericht op het (her)ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten. Weten wie je bent, waar je staat en waar je naar op weg bent. Daarvoor moet je even stilstaan en reflecteren. Je moet je ervan bewust zijn dat een kritische blik in de spiegel nodig is. Als je dat durft zul je zien dat coaching je effectiever, functioneler en doelgerichter laat functioneren.

Het persoonlijke coaching traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen. Waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen?
Je gaat op zoek naar concrete situaties, gaat daarop in en leert er op een andere manier mee om te gaan.

Ontwikkelingsvragen zouden kunnen zijn
Hoe kan ik meer stevigheid ontwikkelen?
Hoe kan ik opkomen voor mijn belangen?
Hoe kan mezelf meer uitspreken?
Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?
Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
Hoe zorg ik ervoor dat ik niet opga in ‘de waan van de dag’?

Een persoonlijk coaching traject is een traject op maat. De coaching vindt plaats in mijn praktijk, of bijvoorbeeld tijdens een wandelsessie op een mooie plek in de natuur.